Vacanta de schi in Austria, Cursuri de schi,

  

 

Ski in Austria Kitzbuhel - Hahnenkamm Race

Organizata inca din 1930, Hahnenkamm Race este cea mai spectaculoasa iar pentru multi dintre concurenti, cea mai dura competitie din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin. Inca o data elita schiului mondial se aduna pentru a se intrece si pentru a oferi cateva zile de show la viteze de peste 140 km/h si cu sarituri de peste 80 m, parcurgand o lungime de aproximativ 3300 m in putin peste 2 minute.
Asa cum o cere traditia, in fiecare an organizatorii vin in intampinarea celor peste 100 000 de spectatori cu un program de acrobatii aeriene si focuri de artificii imbracand statiunea intr-o mantie de sarbatoare cu specific tyrolez si oferind un show magnific, ce merita urmarit macar o data in viata.
Am ales Hahnenkamm Race ca tematica pentru vacanta din ianuarie pentru a oferi clientilor nostri posibilitatea de a afla ce inseamna cu adevarat  aceasta disciplina sportiva si ce inseamna o competitie din cadrul Cupei Mondiale de schi alpin, cu atmosfera creata in jurul ei, avand speranta ca putem deschide mai mult interesul pentru acest sport. Scopul nostru este de a oferi clientilor o vacanta completa, combinand sportul, relaxarea si nu in ultimul rand distractia, incercand astfel sa dezvoltam un nou concept de vacanta fara echivalent in Romania.

Perioada  18-25 ianuarie  - pentru cei care vor sa urmareasca cursele de coborare si slalom

               

 PRET  - 1294 EUR/camera dubla/8 nopti (more inclusive)

           - 1187 EUR/camera dubla/7 nopti (more inclusive)

Pretul inlude:

Pretul nu include taxa de statiune care se plateste la receptia hotelului(2,5 EUR/pers/zi)

            

OPTIONAL


Cursurile de schi (3ore/zi)se vor desfasura dimineata si dupa amiaza, pe partiile din zona Wilder Kaiser si Kitzbuhel, in functie de nivelul de tehnica al grupului.