Schi in Austria, curs de schi, vacanta de schi

Curs de schi in Austria 

Ca in fiecare an, EXTREME OPS organizeaza cursuri de schi  in Austria, la Kitzbuhel. Participantii au posibilitatea de a-si  perfectiona  tehnica de alunecare pe zapada timp de 6 zile, 3-4 ore/zi pe partiile impecabil amenajate si deservite de  instalatii moderne de transport pe cablu. Cursul este organizat pe grupe valorice de 5-7 elevi, in functie de nivelul de tehnica al fiecaruia si este sustinut de instructori atestati ISIA.

Domeniul schiabil

Cu traditie de peste 120 de ani in sporturile de iarna, Kitzbuhel este una dintre cele mai frumoase statiuni de schi din lume. 170 km de partii perfect amenajate sunt  deservite de 53 de instalatii moderne de transport pe cablu. In imediata apropiere se afla Wilder Kaiser, cea mai mare zona schiabila interconectata din Austria, cu 280 km de partii pentru toate nivelurile, un adevarat paradis al schiorilor.

Cazare

Vom fi cazati la Kaiser Hotel Neuwirt 3***, situat in centrul statiunii Oberndorf , Tirol, in camere de 2-3 paturi.

Hotelul construit in stil specific tirolez este administrat de famila Stockl care a reusit sa pastreze traditia specifica locului. Toate camerele sunt decorate in stil tirolez si sunt dotate cu baie/dus, TV /sat, radio, telefon, seif.

Mese

 

Mic dejun – bufet suedez, pachet pentru partie cu sandvis si o ciocolata sau fructe, after ski snack, cina – salad bufet, fel principal, desert. bauturile incluse.

        

Servicii incluse 

Cazare – Hotel Kaiser Hotel Neuwirt  3***

Pret  980 EUR/camera dubla/7 nopti/all inclusive, copiii cu varste pana la 12 ani beneficiaza de 50% reducere

Pretul nu include taxa de statiune care se plateste la receptia hotelului(1,2 EUR/pers/zi)

Optional